Обадете ни се:

phone

+359895 515 075

email:

phone

office@hydroconstructions.bg

Полипропиленови шахти

Полипропиленови шахти

Полипропиленови шахти

Полипропиленови шахти 2

Полипропиленови шахти – лесен монтаж

Полипропиленовите шахти продължават все по-често да бъдат водещият избор при продукти, използвани за изграждане на канализация. Използването на различни видове устойчива и издръжлива пластмаса в строителството, както и в канализацията има големи икономически и практически преимущества за компаниите, както и за потребителите.

Защо да изберем полипропиленови шахти?

Нашите изделия са произведени от полипропилен, което позволява теглото им е значително по-ниско, отколкото на другите стандартни шахти. Те позволяват много по-бързо и лесно монтиране, от колкото традиционните бетонни шахти. За разлика от огромните, масивни и изключително трудни за поддръжка бетонни конструкции, полипропиленовите шахти са много изгодно и издръжливо решение за вашият строеж.

Предимства на полипропиленовите шахти

Заради свойствата на материала, от които са изработени изделията, нашите полипропиленови шахти гарантират отлична химическа устойчивост, както и водонепропускливост. Полипропиленовите шахти гарантират също така и висока якост на съставните си части. Този вид изделия могат да бъдат изработени и от полиетилен с висока плътност. Материалите, от които са направени шахтите, съответно PE или PP, също така могат да Ви гарантират висока устойчивост срещу стареене.

Шахти специално за вашите нужди

В продуктовата гама на Хидросъоръжения може да изберете шахти, в зависимост от вашите нужди. При нас може да намерите различни размери, видове шахти, както и изделия с различни височини и ъгли. А ако случайно не откриете това, от което се нуждаете, не се притеснявайте. Ние предлагаме нестандартни конструкции по поръчка. Нашият експертен екип ще създаде нужните за вашето строителство полипропиленови шахти.

Видове полипропиленови шахти

В продуктовата гама на Хидросъоръжения можете да намерите ревизионни, или още познати като контролни шахти, както и дъждоприемни полипропиленови шахти. Ревизионните полипропиленови шахти намират приложение в битовата, дъждовна и смесена канализация. Конструкцията на шахтите се състои от дъно с кюне, тяло (комин) и конус. Капака на ревизионната полипропиленова шахта може да бъде чугунен, полимербетонен, полимерен и други.

Дъждоприемните полипропиленови шахти се използват за дъждовна и смесена канализация. Ние Ви ги предлагаме като монолитна конструкция. Капакът е тип решетка. Най-често се използват се при системи за дъжд и смесена канализация. Предназначението на дъждоприемните полипропиленови шахти е да поемат стичащите се дъждовни води и да ги отвеждат до съответния събирателен канал.

Полипропиленови шахти
Защо да изберем полипропиленови шахти?
Предимства на полипропиленовите шахти
Шахти специално за вашите нужди
Видове полипропиленови шахти